Ronne van den Hurk

Ronne 2015 webEven voorstellen

Ik ben geboren op 29 januari 1966, dat betekent dat ik een Waterman ben. Al vroeg wilde ik alles anders dan anderen, en verliet het VWO op m’n zeventiende om de wereld te gaan verkennen. Ik ging als au-pair naar Engeland. Dansen was mijn passie, en ik ging naar de dansacademie in Amsterdam. Maar de kunstenaarscultuur bleek toch niet helemaal m’n ding, en na een jaar ging ik natuurgeneeskunde en astrologie studeren aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Bloemendaal, een vierjarige opleiding op HBO-niveau. Daar ontstond mijn grote passie voor de astrologie, en een jaar of vijf was ik er zeer intensief mee bezig. Ik ontmoette daar mijn man, en in 1991 kregen wij onze eerste zoon, en drie jaar later een tweede zoon. Ik was druk met moeder zijn en diverse studies, want altijd eindeloos nieuwsgierig (PABO, computeropleiding). Uiteindelijk ging ik mijn man ondersteunen met het runnen van een natuurgeneeskundig tijdschrift. Ook begon ik in 1999 mijn eigen bedrijf, Magna Mater. Ik adviseerde over en verkocht natuurlijke gezondheidsproducten, vooral voor vrouwen. Dit doe ik nu nog steeds. Ik liet de astrologie los, wetende dat ik die op het juiste moment wel weer op zou pakken. Dat bleek jaren later te zijn, in 2005, toen ik kennismaakte met het bestaan van stemvorken die op de planeten zijn afgestemd. Ik ontwikkelde daarmee als een van de eersten in Nederland een nieuwe therapievorm, de Fonoforese. Meer daarover op mijn andere sites, www.stemvorken.nl en www.fonoforese.nl (die laatste is net in ontwikkeling). Bij het geven van fonoforeseworkshops bleek mijn passie voor astrologie weer helemaal op te leven, en mensen begonnen me te vragen of ik geen astrologie wilde geven. Na bijna tien jaar fonoforese geven kwam daar eindelijk ruimte voor. Met veel plezier geef ik nu ondertussen op vier niveaus les. Ik vind het heerlijk om anderen te besmetten met het astrologievirus. Als je er eenmaal aan begint zul ook jij er vast door gegrepen worden!

Reacties zijn gesloten.